Individuele Coaching

Coaching Omschrijving

Leading from one step behind.

Soms lijk je vast te lopen in een probleem, situatie of relatie. Dat kan op je werk gebeuren en/of in je persoonlijk leven. Iedereen kent die periodes. In deze situaties is persoonlijke begeleiding een effectieve manier om je patronen te doorzien en nieuwe alternatieven voor je gedrag te creëren.

Coaching is gebaseerd op NLP, Oplossingsgericht Werk en Systemisch Werk.

Bel me om jouw specifieke vraag voor te leggen.  Contact

Bijzonderheden:

Princept biedt ook coaching voor gezinnen en jongeren.

Prijs:

XX euro per sessie/ 1uur

Bijzonderheden:

Kan ook onderdeel uitmaken van training programma als individuele follow -up.

princept coaching en training infographic training or coaching

Karin heeft mij in 2 verschillende coachingstrajecten veel geleerd. Tijdens deze trajecten heb ik veel inzicht gekregen en Karin heeft mij geholpen om meer uit mezelf te halen. Karin, Dank je - Martijn van Raaij (Sr Project Engineer at Oskomera Group)

Ik heb een aantal maanden lang om de paar weken een coaching sessie bijgewoond bij Karin. De sessies hebben een simpele maar effectieve setting. Op een ontspannen manier werk je op je eigen tempo naar je einddoel. In mijn geval was dat het stoppen van mijn paniekaanvallen. Zonder een duidelijke reden had ik deze paniekaanvallen zo nu en dan en konden best heftig zijn. Daarnaast zocht ik ook hulp bij het zoeken naar een nieuwe studie aangezien ik niet wist wat ik moest gaan doen. Aan de hand van oefeningen, gesprekken en opdrachten om mee te nemen naar huis bracht ze me naar gebeurtenissen uit het verleden die ik onbewust nog met me meedroeg. Dat niet alleen, maar ze wist ook hoe ik hier afstand van kon nemen. Na een aantal gesprekken merkte ik grote vooruitgang en zelfs het bereiken van mijn doelstellingen. Ik koos een nieuwe studie en de paniekaanvallen keerden nooit meer terug. Inmiddels zit ik in het derde jaar van mijn studie en loop goed op schema voor het halen van mijn diploma volgend jaar - Max (20 jaar)