Testimonials

Testimonials

Karin heeft ons team geleerd te focussen op positiviteit onder alle omstandigheden. Daarbij een goede dosis zelfreflectie op onze kernwaarden in onze persoonlijkheid, maar ook in teamverband. En dit gecombineerd met inzicht in de mens, onze klant.

Karin zelf combineert haar taak met zakelijkheid, eerlijkheid en veel humor!

Toegevoegde waarde; een dikke tien!

Manuela Fernandez,

directeur WF Communicatie

 

Deusjevoo is een sterk groeiend bedrijf in decorontwerp en bouw. Het is een zeer complexe sector, waaronder showbizz, beurstanden, retail, Horeca en office design. We leggen onze conceptueel lat graag zeer hoog, dus ook voor onze medewerkers. Gelukkig voor ons heeft Deusjevoo al een jarenlange traditie om samen te werken met externe coaches. We hadden uiteraard al veel goeds gehoord van Karin Prince. Achteraf kan ik enkel maar bevestigen dat werken met Princept een top ervaring was. Het uitgangspunt was zeer complex, betrokkenheid en communicatie vergroten tussen ontwerpstudio en ateliers. Na amper 1 dag merken we een wereld van verschil. Het valt op dat we er nog steeds de vruchten van plukken. Zowel ikzelf (ceo jo peters) als het team zijn nog steeds laaiend enthousiast over onze samenwerking. Mocht er enige twijfel zijn om met Karin Prince in zee te gaan, hoop ik dit bij deze uit de wereld geholpen te hebben . je zal je het niet beklagen. Iedereen verdient een coach, iedereen verdient Karin.

Met originele groeten.

Jo Peters
Deusjevoo
Genk Belgie
www.deusjevoo.be

 

Voor mij waren de 2 dagen een waardevolle kennismaking met NLP/oplossings gericht werken. Deze kennismaking werd snel en prettig aangevuld met praktische oefeningen. Binnen 2 dagen krijg je voldoende prikkeling om op zoek te gaan naar je individuele beweegredenen. De training levert je veel op in persoonlijke groei die zowel in prive als werksitatie bruikbaar zijn.

Daarnaast is de sfeer, de direktheid en humor van Karin en de locatie een zeer welkome aanvulling op een weekend waar ook keihard gewerkt wordt.

Karin bedankt! En voor mij graag vervolg in NLP Practitioner training.

Mireille Colpaart
Teamleider

 

Ik heb de twee trainingsdagen al zeer verrijkend en plezierig ervaren. Alleen al het enthousiasme waarmee Karin voor de groep staat en je meeneemt in haar alledaagse ervaringen met NLP, heeft er voor gezorgd dat er een positieve sfeer ontstond waarin veiligheid gewaarborgd werd en de deelnemers zich vertrouwt voelden positief kritisch naar zichzelf te kijken.
Karin is een professional, weet waar ze mee bezig is en ademd NLP.

De combinatie van theorie en interactie sloot goed aan bij de manier waarop ik informatie tot me wil krijgen. Wat ik vooral waardevol vond, was hoe Karin haar beschreven theorie simplistich koppelde aan praktijkvoorbeelden van de deelnemers.
Het oplossingsgericht denken/werken brengt je op andere ideeën en laat je een andere invalshoek zien dat veruimend werkt en veel beter bij mij past.

De training heeft me van onbewust bekwaam naar bewust bekwaam gebracht en ik pas haar aangeleerde theorie nog steeds toe bij mijn werk, maar zeker ook in mijn dagelijks leven.

Stijn van Hal
Basisschoolleerkracht 
27 jaar

 

Workshop NLP en Oplossings Gericht werken door Princept

In november 2013 heb ik de workshop NLP en Oplossings Gericht werken mogen volgen onder de bezielende leiding van Karin Prince. De begeleiding van Karin tijdens deze workshop heb ik als zeer prettig ervaren; ik vind het fijn als de theorie ondersteunt wordt met vele praktijkvoorbeelden en eigen ervaringen van een professional. Vaardigheden, hulpmiddelen bespreken aan de hand van praktijkvoorbeelden is heel veelzeggend en blijven daardoor beter hangen.

Voor mij was de theorie die Karin tijdens de workshop in een fijn tempo aanbood (vaak) een feest van herkenning. Herkenning van zaken die ik meegekregen heb tijdens coaching trainingen en die ik nu (nog) niet doelbewust inzet. Daarnaast waren er volop momenten van ‘onbewust bekwaam’ naar ‘bewust bekwaam’. De workshop met inspirerende opdrachten zorgt ervoor dat je je bewust wordt van jouw eigen gedrag. Je wordt je bewust van wie jijzelf meeneemt in het dagelijks leven en wat dat voor invloed is op je omgeving en op jouw gemoedstoestand. Je krijgt een spiegel voorgehouden waardoor je jezelf beter gaat begrijpen.

Mark van Iersel,

Coach – MET Praktijkonderwijs Waalwijk

Praktijkbegeleider Positief Coachen P&M – Jeugd Voetbal Begeleiding

 

Karin is een levendige coach met passie. Haar warmte, enthousiasme en puurheid werken aanstekelijk. Ze beheerst de oplossingsgerichte benadering die ze flexibel mengt met NLP-technieken. Ze is goed met volwassenen en met jeugdigen. Ze is gezegend met humor dus is het met Karin nooit saai. Ik kan coaching door haar van harte aanbevelen!

Arnoud Huibers

GZ-psycholoog en psychotherapeut Utrecht

www.solutions-centre.org

 

Ik heb Karin ervaren als een echte inspirator. Zij heeft me doen nadenken over mijzelf en over mijn bedrijf. Dankzij Karin heb ik stappen genomen die ik anders niet gedurfd zou hebben. Karin is een open, eerlijk en directe coach/trainer die op een respectvolle manier mijzelf en mijn bedrijf naar een hoger level heeft getild.

Ann Verlinden

Eigenaar www.infinio.be

 

Ik heb een aantal maanden lang om de paar weken een coaching sessie bijgewoond bij Karin. De sessies hebben een simpele maar effectieve setting. Op een ontspannen manier werk je op je eigen tempo naar je einddoel. In mijn geval was dat het stoppen van mijn paniekaanvallen. Zonder een duidelijke reden had ik deze paniekaanvallen zo nu en dan en konden best heftig zijn. Daarnaast zocht ik ook hulp bij het zoeken naar een nieuwe studie aangezien ik niet wist wat ik moest gaan doen. Aan de hand van oefeningen, gesprekken en opdrachten om mee te nemen naar huis bracht ze me naar gebeurtenissen uit het verleden die ik onbewust nog met me meedroeg. Dat niet alleen, maar ze wist ook hoe ik hier afstand van kon nemen. Na een aantal gesprekken merkte ik grote vooruitgang en zelfs het bereiken van mijn doelstellingen. Ik koos een nieuwe studie en de paniekaanvallen keerden nooit meer terug. Inmiddels zit ik in het derde jaar van mijn studie en loop goed op schema voor het halen van mijn diploma volgend jaar.

Max, 20 jaar

student

 

Voor mij is een goede trainer iemand die het proces, de groep en de leerstof goed overziet en optimaal integreert. In de training NLP Practitioner, die ik bij Karin volgde, heb ik van dichtbij ervaren dat Karin dit uitermate beheerst. Haar kwetsbare opstelling en de zichtbare dosis liefde voor haar werk, zorgen ervoor dat er een warm contact tussen cursisten en trainer is. Hierdoor heb ik optimaal kunnen leren en voluit kunnen genieten van de cursusgroep.

Archi van Rijen
Trainer/coach

 

Karin heeft mij in 2 verschillende coachingstrajecten veel geleerd. Tijdens deze trajecten heb ik veel inzicht gekregen en Karin heeft mij geholpen om meer uit mezelf te halen.
Karin, Dank je.

Martijn van Raaij
Sr Project Engineer at Oskomera Group.